Fogszakorvos, dental facelift specialista

Fogorvosi tanulmányaim:

Tanulmányaimat 2001-ben, Szegeden végeztem. 2006-ban Fog-és szájbetegségek, majd

2008-ban Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem.
Azóta számos továbbképzésen vettem részt. Hiszem, hogy nem elég végighallgatni egy előadást vagy tanfolyamot, a rögzített anyagot otthon újra feldolgozva lehet csak magunkévá tenni a tudást.

 

Szemléletváltó hatással volt rám dr. Csillag Mária Smylist® elmélete, ezért több Smylist® tanfolyamon elsajátítottam őket. A doktornő évek óta segíti munkámat.

A Smylist® elméletei szerint nyújtok komplex esztétikai és funkcionális megoldásokat. Ennek keretében digitális mosolytervezéssel és az állkapocsízület optimális működésének helyreállításával alkotok harmonikus mosolyt.
Emellett nagy hangsúlyt fektetek pácienseim parodontológiai gondozására is.

Küldetésem:

A páciensek azért ragaszkodnak hozzám, mert a vidám hangulatú, ám nyugodt kezelések során precíz ellátásban részesülnek. Megtapasztalhatják, hogy az így készült pótlások esztétikailag és funkcionálisan is időtállóak.

Legyünk közösen az Ön mosolyának szobrászai!

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Olvassa el a szakmai cikkeket!

Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

Mosolyaink, videóink

Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!

Írjon nekünk üzenetet:  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Az arc kora öregedésének fogászati háttere

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!