Kedves Pácienseim!

Ha bármely kérdés merülne fel illetve szeretne időpontot foglalni, a weboldalon található űrlapon keresztül, a megadott
📞 +36 30 394 4010
 telefonszámon elérhető vagyok.

Vigyázzunk magunkra és egymásra! Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Szeretettel: Dr. Csillag Mária és a Smylist®

 

A fogászati panasz megoldását és a kezelések díját az első találkozás alkalmával, a szájvizsgálatot követően alakítjuk ki. Mivel kimondottan komplex terápiával foglalkozunk – mind esztétikai, mind a funkcionális megoldások szem előtt tartásával – ezért a kezelések árát a komplexitást tekintve csomagárként állapítjuk meg.

Miként készülhet az első személyes találkozásra, szájvizsgálatra?

Kérdése van, szeretne bejelentkezni?

Hívjon fel egy kattintással:

Állkapocs-ízületi konzultáció
25 000 Ft

Számomra a legizgalmasabb közös konzultáció a pácienssel.
Nem is gondolnánk, de a fogsorunk, fogaink alakja, elhelyezkedése, kopottsága mind üzenetet hordoznak.

A konzultáció során megvizsgálom az arcizmokat, arcredőket, az arc esetlegesen megváltozott tónusait, valamint, hogy az állkapocs megváltozott pozíciója milyen hatást gyakorolt az arcra, illetve az egész testtartásunkra.
Végig nézzük a test izmainak kompenzációját, a testtartásban történő változásokat (csavarodás, billenés, aszimmetrikus túlterhelés).

Megmutatom, hogy milyen lehetőségek vannak a visszaállításra, és ehhez milyen, fogakat érintő beavatkozások szükségesek. A szépen kialakított funkció sok esetben együtt jár a mosolyalkotással is.
A Smylist®-megfigyelések alapján az egyéniség meghatározása fontos része a fogak, a mosoly kialakításának. A meghatározott személyiségtípus segít az egyes karakterek, mosolytípusok kiválasztásában, a kialakított mosoly finomításában. A személyiségtipológiai elemzés segítséget nyújt a fogpótlások, esztétikai megoldások karakterének meghatározásában, finomításában.

Az arc egészének figyelembevételével lehetővé válik, hogy az arc karakteres és dominánsan szép elemei hangsúlyt kapjanak, a kevésbé látványos vagy előnytelenebb részei pedig harmonikus részét képezzék az arcnak. A Smylist® arcelemzéssel a fog-és a mosoly átalakítások harmóniája, egyedisége garantált.

Kérdése van, szeretne bejelentkezni?

Hívjon fel egy kattintással:

Írjon nekünk üzenetet:

    Olvassa el a szakmai cikkeket!

    Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

    Mosolyaink, videóink

    Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!