Árak

Kedves Pácienseim!

Ha bármely kérdés merülne fel illetve szeretne időpontot foglalni, a weboldalon található űrlapon keresztül, a megadott
📞 +36 30 394 4010
telefonszámon elérhető vagyok.

Vigyázzunk magunkra és egymásra! Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Szeretettel: Dr. Csillag Mária és a Smylist®

A fogászati panasz megoldását és a kezelések díját az első találkozás alkalmával, a szájvizsgálatot követően alakítjuk ki. Mivel kimondottan komplex terápiával foglalkozom – mind esztétikai, mind a funkcionális megoldások szem előtt tartásával – ezért a kezelések árát a komplexitást tekintve csomagárként állapítjuk meg.

Miként készülhet az első személyes találkozásra, szájvizsgálatra?

 

Általános és esztétikai

konzultáció

Klinikai száj- és fogvizsgálat, arcesztétikai elemzés.
Kezelési lehetőségek, tervkészítés (a vizsgálat a röntgenfelvétel díját nem tartalmazza)

Az első konzultáción páciensem áttekintő képet kap az arckarakter, a személyiség, a fogászati beavatkozások és annak lehetőségei, időbeni lefolyásuk vonatkozásában.

A páciensről készült arc és fogászati fotón elemzésre kerül az arc karaktere, formarendszere, az aktuális izommozgások, és izomtónusok, a jelenlegi fogazat problémái, és a fogászati illetve mosolyharmonizáció lehetőségei a Smylist®-szabályok értelmében. A konzultáción kérésre a kezelésre vonatkozó design terv készül. Az alapkonzultációba beletartozik a fogak, a fogíny, a nyálkahártya vizsgálata is.

20.000,- Ft (A kezelés árából jóváírjuk!)

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Arcesztétikai, állkapocs-ízületi

konzultáció

Számomra a legizgalmasabb közös konzultáció a pácienssel. Nem is gondolnánk, de a fogsorunk, fogaink alakja, elhelyezkedése, kopottsága mind üzenetet hordoznak.

A konzultáció során megvizsgálom az arcizmokat, arcredőket, az arc esetlegesen megváltozott tónusait, valamint, hogy az állkapocs megváltozott pozíciója milyen hatást gyakorolt az arcra, illetve az egész testtartásunkra. Végignézzük a test izmainak kompenzációját, a testtartásban történő változásokat (csavarodás, billenés, aszimmetrikus túlterhelés).

Megmutatom, hogy milyen lehetőségek vannak a visszaállításra, és ehhez milyen, fogakat érintő beavatkozások szükségesek. A szépen kialakított funkció sok esetben együtt jár a mosolyalkotással is.
A Smylist®-megfigyelések alapján az egyéniség meghatározása fontos része a fogak, a mosoly kialakításának. A meghatározott személyiségtípus segít az egyes karakterek, mosolytípusok kiválasztásában, a kialakított mosoly finomításában. A személyiségtipológiai elemzés segítséget nyújt a fogpótlások, esztétikai megoldások karakterének meghatározásában, finomításában.

Az arc egészének figyelembevételével lehetővé válik, hogy az arc karakteres és dominánsan szép elemei hangsúlyt kapjanak, a kevésbé látványos vagy előnytelenebb részei pedig harmonikus részét képezzék az arcnak. A Smylist® arcelemzéssel a fog-és a mosoly átalakítások harmóniája, egyedisége garantált.

25.000,- Ft
(A kezelés árából jóváírjuk!)

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Mosolytervezés, szájvizsgálat

és konzultáció

Az alap konzultáció mellett a Smylist®-módszer szerint készült fogászati beavatkozáshoz a konzultáción szoftveres terv készül Smylist® Aesthetic szoftverrel.

A páciens így a saját arcán láthatja az esztétikai beavatkozások eredményét, valamint annak arcra gyakorolt hatását. Kiválasztható, hogy mely mosolytípusok, fogállások illenek leginkább az archoz, a személyiséghez.

A konzultáció során lehetőség van a több mint 60.000 mosolytípusból kiválasztani az Önhöz leginkább illőt. Természetesen minden az arcunkra van írva, ezért mint fogorvos, és mint a rendszer megalkotója, segítségére leszek abban, hogy melyik mosoly áll önnek a legjobban!

A Smylist®-szabályok, a Smylist® arcelemzés segítséget nyújt a tudatos választásban, így a lehető legharmonikusabb, legkarakteresebb mosoly alakítható ki.

50.000,- Ft
(A kezelés árából jóváírjuk!)

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010