Ránctalanító kezelés előtt

Minden bizonnyal azért olvassa ezt az oldalt, mert elgondolkodott a bőrfiatalító kezeléseken, ránctalanításon.

Ha tükörbe nézünk, a meglévő állapotot vizsgáljuk meg: elkezdődött a megereszkedés, nem olyan hamvas, üde, azaz megállapítjuk, hogy eljött az ideje annak, hogy tegyünk valamit a folyamat ellen.

Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra!

Bőrünk öregedése elkerülhetetlen. De nem mindegy, hogyan öregszünk!

A ráncok, redők önmagukban nem ellenségeink, hiszen gesztusainkat, érzelmeinket mimika nélkül nehezen tudjuk közvetíteni.

Ami nem mindegy, hogy hol és milyen mélyen elhelyezkedő ráncokról van szó!

Amikor a tükörbe néz legközelebb, ne önmagában bőre ráncait vagy felesleges megereszkedéseit vizsgálja, hanem próbáljon meg ezek mögé látni!

A bőr textúráját, mélyedéseit, redőit az arcizmok határozzák meg. Ha bizonyos helyeken, pl. az állcsúcson, állkapocs szögletében felesleges izmokat, kidudorodást érez, vagy éppen a szem alatti régióban tapasztal “fáradt arcra” jellemző pettyhüdtséget , az nem más, mint az izmok kompenzációs mechanizmusának  sokszor kellemetlen tünete az arcunkon.

Videó az RTL műsorán:

<

Az arcizmok szoros összefüggésben állnak az állkapocs helyzetével.

Például ha az állkapocs ferde, akkor az arc egyik oldalán erősebb izomerő lép fel, egy idő után látható kiemelkedést, dudort képezve. Ettől az arcunkat aszimmetrikusnak látjuk.

Az állkapocs helyzetét, mozgását a fogak állása határozza meg.

Tehát ha pl. valakinek az évek múlásával elkopnak a fogai, az mélyebb harapáshoz vezet, ami pedig az ajak körüli túlzott ráncosodás követ. Talán előfordult már velünk , hogy belenéztünk a tükörbe és azt mondtuk, hogy: „Úgy nézek ki, mintha a nagymamám lennék!”

Ekkor elgondolkodunk az arcplasztikán, elvégeztetjük, de a fő okot nem oldjuk meg, csak tüneti kezelést végzünk, melynek hamar elmúlik a hatása.

Ha ránctalanító kezelés előtt áll, mielőtt belevág, jöjjön el hozzám egy konzultációra és nézzük meg együtt, hogy mi áll a nemkívánatos folyamat mögött!

Vizsgáljuk meg, hogy tudunk-e és segíteni az adott helyzeten az arc szépséget , és fiatalságot visszaadva az izmok és az állkapocs-fogazat rekonstrukciójával.

Nőként és 20 éves fogorvosi pályafutásom során fedeztem fel ezeket az összefüggéseket, melyet ma már mint Smylist Módszer Budapesttől Indiáig, Kuvaittól az USA-ig tanítok fogorvosok számára és sikerrel alkalmazom saját rendelésem során is.

Nézzünk közösen a tükörbe, engedje, hogy személyre szabott vizsgálat közben rávilágítsak a nemkívánatos ráncok mögötti okokra, és a kezeléssel  nem mellesleg egy gyönyörű mosolyt tervezve visszaadjam arcának fiatalságát.

A szép mosoly magabiztossá tesz – Smylist®

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet: