Természetesen fehér, rendezett mosoly

Az évek előre haladtával a fogak is elszíneződnek. Ezt a természetes folyamatot tovább erősítheti a rendszeres kávé, tea, színes ételek, vörösborok fogyasztása, valamint a dohányzás.

Az USA-ból indult hódító útjára az a trend, mely a fehér fogakat státuszszimbólummá emelte. Ennek következményeképpen a rendezett, fehér mosoly ma már az ápolt benyomás elengedhetetlen kelléke.

Az őszinte, fehér, kifejező mosoly az arc legszebb ékszere

Szeretné, hogy mosolya fehér, kifejező, Önhöz illő, egyéniségét kiemelő legyen? Amennyiben hozzám fordul mosolya megszépítéséért, exkluzív fogászati szolgáltatást kap. A közösen megtervezett mosoly harmóniát képez az arccal, széppé, tónusossá teszi a vonásokat.

Komplex, az Ön  arcformájához, karakteréhez illő megoldást kínálok, mely elégedetté teszi, és megfelel annak a víziónak, melyet mosolya jelent az Ön számára.


Milyen megoldásokat kínálok a kifejezőbb, fehérebb mosolyért?

Az első találkozáskor megtörténik a fogak vizsgálata. Az általam kifejlesztett Smylist® mosoly- és komplex megoldásokat tervező szoftverrel segíthetek abban, hogy az Önhöz leginkább illő, valóban karakteres, egyedien szép, természetes mosolya legyen.

A kezelést megelőző első lépés a mosoly digitális megtervezése a Smylist® segítségével. Az elfogadott tervet követően kezdődik az esztétikai alkotás, a 3 dimenziós fogtechnikai munka.

A kiválasztott mosoly figyelembe veszi az arc geometriáját, anatómiai formarendszerét, valamint az Ön egyedi vonásait. Ez alapján kerül megtervezésre, majd az elérhető legmodernebb digitális fogászati technikák alkalmazásával kialakításra az Ön ideális mosolya.

Arra törekszem, hogy a fogak állapotától függően minél több ép foganyagot meg tudjunk őrizni, melyet a legkorszerűbb héjak alkalmazása biztosít. Ezen kívül lehetőség van a fogfehérítésre, valamint különböző fogpótlások alkalmazására.

Cél, hogy a kialakított mosoly mind esztétikájában, mint funkciójában kielégítse az Ön által támasztott igényt.

A szép mosoly magabiztossá tesz – Smylist®

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet: