Az USA-ból indult hódító útjára az a trend, mely a fehér fogakat státuszszimbólummá emelte. Ennek következményeképpen a rendezett, fehér mosoly ma már az ápolt benyomás elengedhetetlen kelléke.

Az őszinte, fehér, kifejező mosoly az arc legszebb ékszere

Szeretné, hogy mosolya fehér, kifejező, Önhöz illő, egyéniségét kiemelő legyen? Amennyiben hozzám fordul mosolya megszépítéséért, exkluzív fogászati szolgáltatást kap. A közösen megtervezett mosoly harmóniát képez az arccal, széppé, tónusossá teszi a vonásokat.

Komplex, az Ön  arcformájához, karakteréhez illő megoldást kínálok, mely elégedetté teszi, és megfelel annak a víziónak, melyet mosolya jelent az Ön számára.

Milyen megoldásokat kínálok a kifejezőbb, fehérebb mosolyért?

Az első találkozáskor megtörténik a fogak vizsgálata. Az általam kifejlesztett Smylist® mosoly- és komplex megoldásokat tervező szoftverrel segíthetek abban, hogy az Önhöz leginkább illő, valóban karakteres, egyedien szép, természetes mosolya legyen.

Elolvasom a véleményeket, megnézem a mosolyokat

A kezelést megelőző első lépés a mosoly digitális megtervezése a Smylist® segítségével. Az elfogadott tervet követően kezdődik az esztétikai alkotás, a 3 dimenziós fogtechnikai munka.

A kiválasztott mosoly figyelembe veszi az arc geometriáját, anatómiai formarendszerét, valamint az Ön egyedi vonásait. Ez alapján kerül megtervezésre, majd az elérhető legmodernebb digitális fogászati technikák alkalmazásával kialakításra az Ön ideális mosolya.

Arra törekszem, hogy a fogak állapotától függően minél több ép foganyagot meg tudjunk őrizni, melyet a legkorszerűbb héjak alkalmazása biztosít. Ezen kívül lehetőség van a fogfehérítésre, valamint különböző fogpótlások alkalmazására.

Cél, hogy a kialakított mosoly mind esztétikájában, mint funkciójában kielégítse az Ön által támasztott igényt.

A szép mosoly magabiztossá tesz – Smylist®

Elolvasom a véleményeket, megnézem a mosolyokat

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet:

  Olvassa el a szakmai cikkeket!

  Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

  Mosolyaink, videóink

  Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!

  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Az arc korai öregedésének fogászati háttere

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!