Láthatatlan fogszabályozás kivehető sínekkel – biztosan hallott már a kezelésről, de így még biztosan nem! 😊

A Smylist® egyedülálló szempontjait figyelembe véve a láthatatlan fogszabályozás a mosoly és harapás kialakítása mellett arcfiatalító hatást is eredményez, mindezt kizárólag Dr. Csillag Mária, a Smylist® megalkotójának rendelőjében!

A Smylist® – elméleteken alapuló diagnózis felállítását követően, kisebb állkapocs ízületi eltérések esetén megoldás jelenthet a láthatatlan fogszabályozás is.

A nálunk alkalmazott kezeléssel elért eredmények esetén a fogak nem vándorolnak el, mert az arcon izomegyensúly alakul ki, a rágóizmok szimmetrikusan működnek, és a fogak nem mozdulnak el az aszimmetrikus erők hatására.

Hogyan történik nálunk a láthatatlan fogszabályozás?

– Smylist® módszerrel egyedileg, digitálisan tervezzük meg a kezelést, melyhez az arc geometriát is figyelembe vesszük

– a harapás korrekt beállítása mellett az ajakhoz és arcizmokhoz igazítjuk a kezelést

– a stabilizátor/sín terápiával elért eredményeket a láthatatlan alignerrel hosszú távra stabilizálni tudjuk

– ennek eredményeképp face lift hatást is elérünk a kezelés során

Milyen eredményt várhatunk a kezeléstől:

– arc szimmetria helyreállítása

– közép arci rész telítődik

– ajak körüli redőzet, ránc elsimul

– ajak feltöltődik

– az arc oxigén ellátása javul, a bőr szebb és csillogóbb lesz

– a tekintet csillogó lesz, felső szemhéj csüngése megszűnik

– az állcsúcson levő megnövekedett izom ellapul

– ránc, redőzet csökken

– face lift hatás

Milyen eseteket tudunk kezelni a Smylist® megoldásaival?

– gnathologiai (állkapocs-ízületi ) problémák kezelése stabilizátor sínekkel, majd aligner terápiával (láthatatlan fogszabályozással) együttesen.
– kiálló metszőfogak kezelése arcesztétikai szempontok szerint is
– esztétikailag kedvezőtlen fogállás, rendezetlen fogsor helyrehozása
– face lift : stabilizátor és láthatatlan fogszabályozás vagy stabilizátor és héj- table top alkalmazásával (eset függő)

A konzultáción megbeszéljük a gnatológiai, arcesztétikai eltéréseket, a nemkívánatos ráncokat, izom dudorokat az arcon, melyek eltüntethetők, kezelhetők. Ezt követően páciensünk képet kap a megoldási lehetőségekről, melyekkel helyreállíthatók a nemkívánatos folyamatok. A láthatatlan fogszabályozás számítógépes tervezéssel készül, melyen a várható végeredmény és a folyamat is nyomon követhető.

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet:  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Az arc korai öregedésének fogászati háttere

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!