Láthatatlan fogszabályozás kivehető sínekkel – biztosan hallott már a kezelésről, de így még biztosan nem! 😊

A Smylist® egyedülálló szempontjait figyelembe véve a láthatatlan fogszabályozás a mosoly és harapás kialakítása mellett arcfiatalító hatást is eredményez, mindezt Dr. Csillag Mária, a Smylist® megalkotójának rendelőjében!

A Smylist® – elméleteken alapuló diagnózis felállítását követően, kisebb állkapocs ízületi eltérések esetén megoldás jelenthet a láthatatlan fogszabályozás is.

A nálunk alkalmazott kezeléssel elért eredmények esetén a fogak nem vándorolnak el, mert az arcon izomegyensúly alakul ki, a rágóizmok szimmetrikusan működnek, és a fogak nem mozdulnak el az aszimmetrikus erők hatására.

Hogyan történik nálunk a láthatatlan fogszabályozás?

– Smylist® módszerrel egyedileg, digitálisan tervezzük meg a kezelést, melyhez az arc geometriát is figyelembe vesszük

– egyedülálló megközelítés, hogy előzetesen az ízületi fejecsek mozgását digitálisan bemérjük

– a harapás korrekt beállítása mellett az ajakhoz és arcizmokhoz igazítjuk a kezelést

– a stabilizátor/sín terápiával elért eredményeket a láthatatlan alignerrel hosszú távra stabilizálni tudjuk

– ennek eredményeképp face lift hatást is elérünk a kezelés során

Milyen eredményt várhatunk a kezeléstől:

– arc szimmetria helyreállítása

– közép arci rész telítődik

– ajak körüli redőzet, ránc elsimul

– ajak feltöltődik

– az arc oxigén ellátása javul, a bőr szebb és csillogóbb lesz

– a tekintet csillogó lesz, felső szemhéj csüngése megszűnik

– az állcsúcson levő megnövekedett izom ellapul

– ránc, redőzet csökken

– face lift hatás

Elolvasom a véleményeket, megnézem a mosolyokat

A lenti fotókon:

Aligner kezelés tervezése tizedmilliméterre pontosan, izom deprogrammálás után

Milyen eseteket tudunk kezelni a Smylist® megoldásaival?

– gnathologiai (állkapocs-ízületi ) problémák kezelése stabilizátor sínekkel, majd aligner terápiával (láthatatlan fogszabályozással) együttesen.
– kiálló metszőfogak kezelése arcesztétikai szempontok szerint is
– esztétikailag kedvezőtlen fogállás, rendezetlen fogsor helyrehozása
– face lift : stabilizátor és láthatatlan fogszabályozás vagy stabilizátor és héj- table top alkalmazásával (eset függő)

A konzultáción megbeszéljük a gnatológiai, arcesztétikai eltéréseket, a nemkívánatos ráncokat, izom dudorokat az arcon, melyek eltüntethetők, kezelhetők. Ezt követően páciensünk képet kap a megoldási lehetőségekről, melyekkel helyreállíthatók a nemkívánatos folyamatok. A láthatatlan fogszabályozás számítógépes tervezéssel készül, melyen a várható végeredmény és a folyamat is nyomon követhető.

Arc asszimmetriák:

Az arc asszimmetriákat sokszor a fogak aszimmetrikus izomerők hatására történő elmozdulása okozza.
A fogcsoportok mozgása, billenése, dőlése, a féloldali fogazat feljebb vagy lejjebb mozdulása figyelhető meg, aminek következtében nem csak a rágóizmok aktivitása és nagysága változik, hanem állkapocs ízületi problémák is jelentkeznek.
 
Az arcon legszembetűnőbb változás a mimikai izmokban figyelhető meg, ami a bőrredők, ráncok megjelenését, elmélyülését okozza.
Az aszimmetrikus mozgások aszimmetrikus izomválaszt adnak, így az arc izomzata a két oldalon különbözőképpen alakul. Előrehaladott állapotban az állkapocs követi az elmozdult felső fogazatot és oldalirányban, valamint előre csúszik, ami jelentős arcaszimmetria problémához vezet.
 
Az arc aszimmetriákat könnyen orvosolhatjuk izom stabilizátorral, ami helyreállítja az izmok szimmetriáját (ezt a stabilizátor terápiát az aligneres kezelés előtt is alkalmazzuk a maximális hatás elérése érdekében).
Tartós megoldásra aligner terápiával pár hónap alatt állítható be a fogak szimmetrikus izommozgást biztosító pozíciója.

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet:

  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Az arc korai öregedésének fogászati háttere

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!