Lekopott, abradált fogsor

Észrevette, hogy fogai az évek előrehaladtával fokozatosan lekoptak, megrövidültek? A régi, szép élek eltűntek, helyette egyenes, lekopott felület maradt?

A mosoly még akkor is teljessé és kifejezővé válhat, amikor a fogak már egyenletesen rövidre koptak. Ezt abradált fogsornak nevezzük. Azonban lehetőség van arra, hogy ismét büszke legyen a mosolyára!

Mosolygáskor takargatja lekopott fogait? Úgy érzi, hogy fogai megrövidültek, harapása mélyebbé vált?

Az elkopott fogsor helyreállításakor nem csak esztétikai, hanem a funkcionális megoldásra is törekszünk.

A Smylist® megalkotójaként komplex esetmegoldásokra specializálódtam. A tervezőszoftver segítségével feltárom a probléma forrását és személyre szabott megoldást kínálok.


Lekoptak a fogaim. Mire számítsak az első alkalommal?

Az első konzultáció során alapos vizsgálat történik, mely során az állkapocs-ízületet, a fogakat és az arcizmokat egy egészként kielemzem, felkutatom az erőteljes kopás okát és Önnel egyeztetve felállítjuk a legjobb kezelési javaslatot.

Azt vallom, hogy csak a komplex megoldás lehet hosszú távon működőképes és hatékony. Ezért kérem, csak abban az esetben forduljon hozzám, ha valóban ilyen megoldást keres.

Mi lehet a megoldás erőteljes fogkopás, abradált fogak esetén?

A megoldás a fog és az állkapocs pozíciójától függően történhet fogpótlásokkal, héjakkal, koronák készítésével. Emellett szükség esetén parodontológussal, szájsebésszel, fogszabályzó szakorvossal konzultálva és együttműködve visszük véghez a kezelést.

A fogászat teljes eszköztárában otthonosan mozogva parodontológussal, szájsebésszel, fogszabályzó szakorvossal együttműködve, a kezelést végigkövetve dolgozom.

Szeretném a lekopott, abradált fogsoromat helyrehozatni, és ehhez a Smylist® komplex megoldását választom!

Ebben az esetben szeretettel várom a rendelésemen!

Keressen meg telefonon vagy írjon SMS-t. Kérem, vegye figyelembe, hogy rendelés vagy tárgyalás közben nem veszem fel a telefont, de ezt követően visszahívom.

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet: