A mosoly még akkor is teljessé és kifejezővé válhat, amikor a fogak már egyenletesen rövidre koptak. Ezt abradált fogsornak nevezzük. Azonban lehetőség van arra, hogy ismét büszke legyen a mosolyára!

Mosolygáskor takargatja lekopott fogait? Úgy érzi, hogy fogai megrövidültek, harapása mélyebbé vált? Fogcsikorgatást tapasztal?

Az elkopott fogsor helyreállításakor nem csak esztétikai, hanem a funkcionális megoldásra is törekszünk.

A Smylist® megalkotójaként komplex esetmegoldásokra specializálódtam. A tervezőszoftver segítségével feltárom a probléma forrását és személyre szabott megoldást kínálok.

Lekoptak a fogaim. Mire számítsak az első alkalommal?

Az első konzultáció során alapos vizsgálat történik, mely során az állkapocs-ízületet, a fogakat és az arcizmokat egy egészként kielemzem, felkutatom az erőteljes kopás okát és Önnel egyeztetve felállítjuk a legjobb kezelési javaslatot.

Kagylószerűen lekopott fogak esete

A legtöbb esetben ez is az állkapocs helyzetének problémájára utal.
Sokszor jár állkapocs ízületi fájdalmakkal, fejfájással, térd és derék fájdalmakkal és az arcon az arcredőzet mélyülésével, az arc öregedésével.

Mi lehet a megoldás erőteljes fogkopás, abradált fogak esetén?

A megoldás a fog és az állkapocs pozíciójától függően történhet fogpótlásokkal, héjakkal, koronák készítésével. Emellett szükség esetén parodontológussal, szájsebésszel, fogszabályzó szakorvossal konzultálva és együttműködve visszük véghez a kezelést.

A fogászat teljes eszköztárában otthonosan mozogva parodontológussal, szájsebésszel, fogszabályzó szakorvossal együttműködve, a kezelést végig követve dolgozom.

Elolvasom a véleményeket, megnézem a mosolyokat

Szeretném a lekopott, abradált fogsoromat helyrehozatni, és ehhez a Smylist® komplex megoldását választom!

Ebben az esetben szeretettel várom a rendelésemen!

Keressen meg telefonon vagy írjon SMS-t. Kérem, vegye figyelembe, hogy rendelés vagy tárgyalás közben nem veszem fel a telefont, de ezt követően visszahívom.

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet:

  Olvassa el a szakmai cikkeket!

  Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

  Mosolyaink, videóink

  Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!

  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Korai öregedés

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!