Gondolná-e, hogy:

  • a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja?
  • a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat?

Szeretné szépségét feltűnő, hófehér, gyönyörű fogakkal megkoronázni? Amikor az arc, a bőr, a sugárzó tekintet mind a fiatalságot, a szépséget éltetik, a fogakat miért hagyná ki a sorból?

Hozzuk ki magunkból a legtöbbet!

Az őszinte, fehér, kifejező mosoly az arc legszebb ékszere. Szeretné, hogy mosolya Önhöz illő, ragyogó legyen?

Amennyiben hozzám fordul mosolya megszépítéséért, exkluzív fogászati szolgáltatást kap. Komplex, az Ön egyedi karakteréhez, arcformájához illő megoldást nyújtok, mely elégedetté teszi, és megfelel annak a víziónak, melyet mosolyával kapcsolatban elképzelt.

A fogszabályozás sikere önmagában nem mindig garantálja a szép mosolyt, mivel a fogak formáján, alakján nem, hanem azok helyzetén változtat…

Túl van egy sikeres fogszabályozáson, de még mindig nem elégedett mosolyával, saját fogai formájával?

Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!
A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban.
A mosoly még akkor is teljessé és kifejezővé válhat, amikor a fogak egyenletesen rövidre koptak. Ezt abradált fogsornak nevezzük. Azonban lehetőség van arra, hogy ismét büszke legyen a mosolyára.

Az állkapocs fejecsének állása az ízületben számos nemkívánt tünetet produkálhat.

Aszimmetrikus mozgását állkapocs ízületi beméréssel is alátámaszthatjuk.

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

    Olvassa el a szakmai cikkeket!

    Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

    Mosolyaink, videóink

    Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!