Komplex fogorvosi megoldások

 • Sztármosoly – vonzó, hófehér, feltűnő mosoly

  Szeretné szépségét feltűnő, hófehér, gyönyörű fogakkal megkoronázni? Amikor az arc, a bőr, a sugárzó tekintet mind a fiatalságot, a szépséget éltetik, a fogakat miért hagyná ki a sorból?

  Hozzuk ki magunkból a legtöbbet!

  Tovább
 • Természetesen fehér, rendezett mosoly

  Az őszinte, fehér, kifejező mosoly az arc legszebb ékszere. Szeretné, hogy mosolya Önhöz illő, ragyogó legyen?

  Amennyiben hozzám fordul mosolya megszépítéséért, exkluzív fogászati szolgáltatást kap. Komplex, az Ön egyedi karakteréhez, arcformájához illő megoldást nyújtok, mely elégedetté teszi, és megfelel annak a víziónak, melyet mosolyával kapcsolatban elképzelt.

  Tovább
 • Fogszabályozás utáni mosolyalkotás

  A fogszabályozás sikere önmagában nem mindig garantálja a szép mosolyt, mivel a fogak formáján, alakján nem, hanem azok helyzetén változtat…

  Túl van egy sikeres fogszabályozáson, de még mindig nem elégedett mosolyával, saját fogai formájával?

  Tovább
 • Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Tovább
 • Korán vagy hirtelen megöregedő arc megfiatalítása komplex szemlélettel

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere…
  Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban.

  Tovább
 • Elkopott, abradált fogsor újraalkotása

  Észrevette, hogy az évek előrehaladtával fogai fokozatosan elkoptak, megrövidültek?

  A mosoly még akkor is teljessé és kifejezővé válhat, amikor a fogak egyenletesen rövidre koptak. Ezt abradált fogsornak nevezzük. Azonban lehetőség van arra, hogy ismét büszke legyen a mosolyára.

  Tovább

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra: