Mosolygunk szerelmünkre, gyermekünkre, mosolygunk, amikor elégedettek vagyunk az életünk bármely területén.

Bármikor is mosolygunk egy valami közös, mosolyunkkal, szép fogsorunkkal önmagunkból adunk át valamit. Harmóniát, boldogságot, elégedettséget. Mosolyunk egy ajtó a külvilág felé, az emberek felé.

A mai korszerű digitális technológiáknak köszönhetően az előbb említett szimmetria, tökéletesség mára az Ön számára is elérhetővé vált.

A helyesen megalkotott mosoly kényelmes funkciót és nyugodt, feszülésmentes, tónusos arcot ad. A szépen megalkotott mosoly egész arcunkat, lényünket sugárzóvá teszi. Ebben lehetek az Ön segítségére.

Ön már azok közé tartozik, aki ügyel arca szépségére – gondoljon a mosolyára is

Szeretné szépségét feltűnő, hófehér, gyönyörű fogakkal megkoronázni? Amikor az arc, a bőr, a sugárzó tekintet mind a fiatalságot, a szépséget éltetik, a fogakat miért hagyná ki a sorból?

Hozzuk ki magunkból a legtöbbet!

Ragyogó mosolyának megtervezéséhez válassza a Smylist® mosolytervezést, melynek segítségével számítógépen, sok-sok mosoly közül segítek kiválasztani, majd digitális technológiával megalkotni az Ön karakteréhez leginkább illő mosolyt.

Elolvasom a véleményeket, megnézem a mosolyokat

Legyünk közösen mosolya szobrászai – Smylist®

Tapasztalataim alapján maga a tervezés is szórakoztató és ígéretes izgalommal tölti el pácienseimet. Ilyenkor érzik, hogy valóban csak egy karnyújtásra állnak a tökéletes mosoly megvalósításától.
A kezelés további előnye, hogy plasztikai beavatkozás nélkül, pusztán a fogak és az állkapocs korrekciója, harmonizálása által lehetőségünk van a lehető legszimmetrikusabb arc létrehozására.

A folyamat gyors és fájdalommentes és garantáltan elégedettséggel tölti majd el, hiszen az Ön által, képernyőn kiválasztott eredmény jelenik meg a tükörben is!

Az elragadó mosoly végigkíséri életének minden szakaszán, legyen az üzleti vagy szerelmi momentum. A tökéletes mosoly már fél siker, hisz egy káprázatos fogsor már magára vonzza a tekintetet. Hiszem, hogy a mosoly kaput nyit egy őszinte, sikeres életre. Az Ön mosolyát alkossuk meg közösen!

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet:

  Olvassa el a szakmai cikkeket!

  Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

  Mosolyaink, videóink

  Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!

  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Az arc korai öregedésének fogászati háttere

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!