Minden bizonnyal azért olvassa ezt az oldalt, mert elgondolkodott a bőrfiatalító kezeléseken, ránctalanításon.

Ha tükörbe nézünk, a meglévő állapotot vizsgáljuk meg: elkezdődött a megereszkedés, nem olyan hamvas, üde, azaz megállapítjuk, hogy eljött az ideje annak, hogy tegyünk valamit a folyamat ellen.

Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra!

Bőrünk öregedése elkerülhetetlen. De nem mindegy, hogyan öregszünk!

A ráncok, redők önmagukban nem ellenségeink, hiszen gesztusainkat, érzelmeinket mimika nélkül nehezen tudjuk közvetíteni.

Ami nem mindegy, hogy hol és milyen mélyen elhelyezkedő ráncokról van szó!

Amikor a tükörbe néz legközelebb, ne önmagában bőre ráncait vagy felesleges megereszkedéseit vizsgálja, hanem próbáljon meg ezek mögé látni!

A bőr textúráját, mélyedéseit, redőit az arcizmok határozzák meg. Ha bizonyos helyeken, pl. az állcsúcson, állkapocs szögletében felesleges izmokat, kidudorodást érez, vagy éppen a szem alatti régióban tapasztal “fáradt arcra” jellemző petyhüdtséget , az nem más, mint az izmok kompenzációs mechanizmusának  sokszor kellemetlen tünete az arcunkon.

Videó az RTL műsorán:

<

Az arcizmok szoros összefüggésben állnak az állkapocs helyzetével.

Például ha az állkapocs ferde, akkor az arc egyik oldalán erősebb izomerő lép fel, egy idő után látható kiemelkedést, dudort képezve. Ettől az arcunkat aszimmetrikusnak látjuk.

Az állkapocs helyzetét, mozgását a fogak állása határozza meg.

Tehát ha pl. valakinek az évek múlásával elkopnak a fogai, az mélyebb harapáshoz vezet, ami pedig az ajak körüli túlzott ráncosodás követ. Talán előfordult már velünk, hogy belenéztünk a tükörbe és azt mondtuk, hogy: „Úgy nézek ki, mintha a nagymamám lennék!”

Ekkor elgondolkodunk az arcplasztikán, elvégeztetjük, de a fő okot nem oldjuk meg, csak tüneti kezelést végzünk, melynek hamar elmúlik a hatása.

Ha ránctalanító kezelés előtt áll, mielőtt belevág, jöjjön el hozzám egy konzultációra és nézzük meg együtt, hogy mi áll a nemkívánatos folyamat mögött!

Vizsgáljuk meg, hogy tudunk-e és segíteni az adott helyzeten az arc szépséget, és fiatalságot visszaadva az izmok és az állkapocs-fogazat rekonstrukciójával.

Nőként és 20 éves fogorvosi pályafutásom során fedeztem fel ezeket az összefüggéseket, melyet ma már mint Smylist Módszer Budapesttől Indiáig, Kuvaittól az USA-ig tanítok fogorvosok számára és sikerrel alkalmazom saját rendelésem során is.

Nézzünk közösen a tükörbe, engedje, hogy személyre szabott vizsgálat közben rávilágítsak a nemkívánatos ráncok mögötti okokra, és a kezeléssel  nem mellesleg egy gyönyörű mosolyt tervezve visszaadjam arcának fiatalságát.

A szép mosoly magabiztossá tesz – Smylist®

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet:

  Olvassa el a szakmai cikkeket!

  Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

  Mosolyaink, videóink

  Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!

  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Az arc korai öregedésének fogászati háttere

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!