A fogszabályozás után még mindig úgy érzi, hogy van tovább?

A fogszabályozás után még mindig elégedetlen mosolyának összképével?

Önnek minden bizonnyal igaza van: további esztétikai korrekcióra lenne szüksége ahhoz, hogy fogai valóban ékszerként tündökölhessenek.

Ön kitartó türelemmel rengeteg időt és energiát fektetett abba, hogy fogai rendezetten sorakozzanak. Ne álljon meg félúton!
A fogszabályozás önmagában nem mindig garantálja a szép mosolyt, feladata, hogy a fogak elhelyezkedését szabályossá, szimmetrikussá tegye, de a fogak alakján nem változtat. Túl van a sikeres fogszabályozáson? A Smylist® segítségével tervezzük meg fogai alakját a megnyerő mosoly érdekében!

Ismerje meg a Smylist® által nyújtott esztétikai lehetőséget, mely garantáltan megvalósítja mosolyával kapcsolatos elképzelését.

Ebben lehetek az Ön segítségére.

Szeretném, ha a fogszabályzásom után szép mosolyom lenne!

Amennyiben meghozta a döntést, keressen fel bizalommal. Első alkalommal szeretettel várom egy konzultációra, mely során felmérem a fogak helyzetét, továbbá az állkapocs-ízületet és az arcizmokat.

Ez alapján – az archarmóniát szem előtt tartva – fogjuk közösen kialakítani  az Ön karakteréhez legjobban illő fogformákat.

A Smylist® lehetőséget nyújt arra, hogy közösen kialakítsuk az Ön elképzeléseinek megfelelő, legjobban illő mosolyt.

A szép mosoly magabiztossá tesz – Smylist®

Elolvasom a véleményeket, megnézem a mosolyokat

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet:

  Olvassa el a szakmai cikkeket!

  Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

  Mosolyaink, videóink

  Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!

  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Az arc korai öregedésének fogászati háttere

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!