Arcfeltöltésen, ajakfeltöltésen, arcplasztikán gondolkodik? Ezen gondolkodjon el:

Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban?

Az öregedés elkerülhetetlen. Lassíthatjuk folyamatát különböző fiatalító kezelésekkel, de biztos nem gondolnánk, hogy az állkapocs, a fogak helyzete befolyásolja leginkább a folyamatot.
A helyteles pozíciójú, az ajkakkal, izmokkal nem harmonikusan együtt működő fogsor öreggé, ráncossá és férfiassá teszi arcunkat.

A fogak helyzete befolyásolja az állkapocs helyzetét, az pedig az arcizmokban feszülést, nemkívánatos és rossz helyen lévő, öregítő ráncokat idéz elő.

Abban segítek, hogy ezt elkerüljük, arca fiatalos és tónusosan szép, karakteres maradjon, ráncai pedig elsimuljanak.  Bízzon bennem. Ez maga a csoda.

Videó az RTL műsorán:

<

A Smylist® módszer megalkotásával ezeket a problémákat tudom megoldani és megelőzni. Ezt már világszerte oktatjuk. Kérje Ön is ennek szemléletében a fogászati kezelését.

A korán ráncosodó vagy megöregedő, megnyúlt arc fogászati háttere

Amennyiben a látványos ráncosodás, az arc lejjebb ereszkedése mögött arcizom problémák, az állkapocs nem megfelelő pozíciója vagy egyenetlen terhelése áll, a korai öregedésen a fogászati beavatkozás segíthet.

A fogak és az állkapocs helyzete meghatározza az izmok működését és azok aktivitását. A fogak és az állkapocs helytelen pozíciója az izmokat túlmozgásra vagy alul mozgásra készteti, és ezáltal a bőrön nem kívánt redőket, az arcon lelapult vagy ellenkezőleg, megnövekedett izmokat vagy aszimmetriát okoz.

Megoldás az arc korai öregedésére – ajakfeltöltés, ráncfeltöltés, arcplasztika előtt ezzel kezdje!

Az arc 20 éves vizsgálata alapján elmondhatom, hogy a fogak és az állkapocs helyes pozícióba rendezésének esztétikus megoldás és látványos fiatalodás az eredménye.
A fenti problémával hozzám forduló pácienseim közvetlenül a kezelést követően rendszerint arról számolnak be, hogy ismerőseik megkérdezik őket: mi történt veled, olyan kipihentnek, fiatalosnak nézel ki?

A kezelések után az arc izmai életre kelnek, az arc sugárzóvá válik, életre kel, a lelapult felszínek kidomborodnak.
A redők azonnal kisimulnak, az izmok működésbe lépnek és az arc rövid időn belül teljesen átalakul és sugárzóvá válik.

Kozmetikai, szépészeti beavatkozást tervez? Előtte nézzük meg a fogakat!

A kiegészítő arc fiatalító beavatkozások alapja a helyes funkciójú mosoly, a helyesen működő rágóizmok. Amennyiben a rágófunkciók helyesen működnek, az arcizmok megfelelően redőződnek, ezáltal az arc fiatalító kezelések hosszabb hatással bírnak.

Ezért azt javaslom, hogy mielőtt arckezelésbe kezd, jöjjön el egy konzultációra és nézzük meg, hogy a tükörben látott nemkívánatos ráncoknak van-e fogászati előzménye.

Legyünk közösen az Ön arcának szobrászai – Smylist®

A korai öregedés visszafordításáért keressen bizalommal.

Első alkalommal szeretettel várom egy konzultációra, mely során felmérem arcizmait, rágóizületeit, a fogak és az állkapocs-ízület elhelyezkedését.

Ezt követően, a Smylist® segítségével szinkronba hozzuk és útjára indítjuk az esztétikai kezeléseket, hogy elérjük az Ön arcának és mosolyának harmonikus megjelenését.

Elolvasom a véleményeket, megnézem a mosolyokat

A szép mosoly magabiztossá tesz – Smylist®

Hívjon fel egy kattintással, érdeklődjön, hogy Önnél mi lehet a megoldás:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet:

  Olvassa el a szakmai cikkeket!

  Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

  Mosolyaink, videóink

  Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!

  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Az arc korai öregedésének fogászati háttere

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!