Sztármosoly – vonzó, hófehér, feltűnő mosoly

 

Mosolygunk szerelmünkre, gyermekünkre, mosolygunk, amikor elégedettek vagyunk az életünk bármely területén.

Bármikor is mosolygunk egy valami közös, mosolyunkkal, szép fogsorunkkal önmagunkból adunk át valamit. Harmóniát, boldogságot, elégedettséget. Mosolyunk egy ajtó a külvilág felé, az emberek felé.

A mai korszerű digitális technológiáknak köszönhetően az előbb említett szimmetria, tökéletesség mára az Ön számára is elérhetővé vált.

A helyesen megalkotott mosoly kényelmes funkciót és nyugodt, feszülésmentes, tónusos arcot ad. A szépen megalkotott mosoly egész arcunkat, lényünket sugárzóvá teszi. Ebben lehetek az Ön segítségére.


Ön már azok közé tartozik, aki ügyel arca szépségére – gondoljon a mosolyára is

Szeretné szépségét feltűnő, hófehér, gyönyörű fogakkal megkoronázni? Amikor az arc, a bőr, a sugárzó tekintet mind a fiatalságot, a szépséget éltetik, a fogakat miért hagyná ki a sorból?

Hozzuk ki magunkból a legtöbbet!

Ragyogó mosolyának megtervezéséhez válassza a Smylist® mosolytervezést, melynek segítségével számítógépen, sok-sok mosoly közül segítek kiválasztani, majd digitális technológiával megalkotni az Ön karakteréhez leginkább illő mosolyt.

Legyünk közösen mosolya szobrászai – Smylist®

Tapasztalataim alapján maga a tervezés is szórakoztató és ígéretes izgalommal tölti el pácienseimet. Ilyenkor érzik, hogy valóban csak egy karnyújtásra állnak a tökéletes mosoly megvalósításától.
A kezelés további előnye, hogy plasztikai beavatkozás nélkül, pusztán a fogak és az állkapocs korrekciója, harmonizálása által lehetőségünk van a lehető legszimmetrikusabb arc létrehozására.

A folyamat gyors és fájdalommentes és garantáltan elégedettséggel tölti majd el, hiszen az Ön által, képernyőn kiválasztott eredmény jelenik meg a tükörben is!

Az elragadó mosoly végigkíséri életének minden szakaszán, legyen az üzleti vagy szerelmi momentum. A tökéletes mosoly már fél siker, hisz egy káprázatos fogsor már magára vonzza a tekintetet. Hiszem, hogy a mosoly kaput nyit egy őszinte, sikeres életre. Az Ön mosolyát alkossuk meg közösen!

Kérjen időpontot, szeretettel várom konzultációra:

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Vagy írjon üzenetet: