Az alábbiakban bemutatott mosolyokra pácienseim joggal lehetnek büszkék. Köszönöm a bizalmukat, az őszinte hozzáállást és a partneri együttműködést, mely minden lelkiismeretes orvos álma.
A mosolyok a Smylist® elmélete alapján készültek, digitális tervezés és kivitelezés eredményei.

Videó az RTL műsorán:

<

Rádióinterjú Dr. Csillag Máriával a Smylist módszerről:

Pácienseinkről készített stúdió fotók:

"Egy tv műsorban láttam meg dr. Csillag Máriát és az általa képviselt Smylist mosolytervezést. Utána néztem az interneten és tudatosult bennem, hogy megtaláltam a szakembert és a megoldást is fogászati és arcesztétikai problémáimra egyaránt. Első találkozásunkkor átbeszéltük a lehetőségeket, majd egy izgalmas átalakulás várt rám a mosolytervezéssel és a héjak felhelyezésével. 2 éves tapasztalataim alapján az arcom teljes átalakuláson esett át. A lecsúszott arcizmaim a helyükre kerültek, a harapásom helyes kialakításával megpihent az állkapcsom és a teljes arcizmom is. Külső megjelenésemben az arcom megfiatalodott, harmóniába került. A fogaim tökéletesek, fehérek, az igényes megjelenést garantálják. Ha megnézem az évekkel ezelőtti képeimet, azt látom, hogy összezárt szájjal mosolygok. Most viszont magabiztosan, fogakat villantva teszem ezt, hála dr. Csillag Máriának."
Gyöngyi
Páciensünk

Változások:

Előtte-utána képek:

Ránctalanító kezelés előtt

Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

Az arc korai öregedésének fogászati háttere

A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!

Írjon nekünk üzenetet: