Smylist® fog/fogsor/mosoly plasztikai kezelések nem csak Nőknek minden korosztályban

A Smylist® plasztikai kezelések alatt kimondottan esztétikai célú komplex fogászati kezeléseket értünk az arc- és izomdiagnosztikai alapokat figyelembe véve, exkluzív megoldásokat kínálva. A tervezést Smylist® tervezőszoftverrel végezzük, melynek segítségével minden egyes paraméter és részlet az arccal, annak geometriájával, arányaival harmonizáltan tervezhető. A tervezéssel a beavatkozás esztétikai hatása a kezelések előtt látható és elemezhető. Az arccal való harmónia tudatosan kerül kialakításra a páciens igényeinek figyelembevételével.

A Smylist® plasztikai beavatkozás során is figyelmet fordítunk a fogsor, a mosoly archoz harmonikusan illő kialakítására. A megtervezett mosoly az esztétikai megoldások mellett az arc egyes szép, karakteres elemeit még inkább kihangsúlyozhatja. Kiemelhetjük például a szép, telt ajkakat, a szép kontúrú arcot, az igéző szemeket, a finom ívű orrot vagy karakteresebbé tehető a férfias megjelenés, a férfias dominancia az arcon.

A Smylist® módszer és tervezés világviszonylatban is különleges, mert lehetőséget kínál a mosoly stylist módon való kialakítására szabályrendszert követve, digitális tervezéssel.

A Smylist® plasztikai konzultáció során a mosolyt az arccal, arcizomzattal együtt vizsgáljuk a személyiség tükrében, és kitérünk a javasolt arcizom-harmonizációs, arcfiatalító tornára, és egyéb arcfiatalító beavatkozások szükségességére. A konzultáció során így nem csak a mosolyunkról kapunk képet, hanem tájékozódhatunk az adott korban ajánlatos esztétikai beavatkozásokról is.

A kezelésekre azokat várom, akik számára mosolyuk, megjelenésük rendkívül fontos, és igényes, komplex megoldást szeretnének.

Videó az RTL műsorán:

<

Smylist® recontouring – Fogív kontúrozás                                                                           

A Smylist® recontouring kezelések nem az egyes fogak, hanem a teljes alsó-felső fogazat harmonizálására, megszépítésére koncentrál a fogak alakjának polírozással történő finomításával a funkcionalitást, gnathológiát figyelembe véve. A beavatkozások előtt a teljes mosoly-arc-arcizmok egységének harmóniája is megtervezésre kerül. Az esztétikai megoldás Smylist® tervezőszoftverrel tervezve a kezelés előtt megtekinthető.

A kezelésre azokat a pácienseket várom, akiknek a fogai alakjával, nagyságával, letöredezettségével vagy egyenetlen kopásával, domborultságával, kontúrjával van problémája. Az eredmény pedig egy szépen gondozott, rendezett fogsor.

Smylist® direkthéjak – SMILE TO GO BY SMYLIST®

Enyhén vagy akár jelentősen kusza fogazat esetén, letöredezett, helytelenül kopott fogaknál egy kezelés alatt kivitelezhető, a fogak épségét megőrző korrekciós és szépészeti eljárás, mely legtöbbször a felső- és alsó fogív nagy részére kiterjedő minimális beavatkozást takar. A Smylist® szoftverrel történő formai tervezés után a fogakra lakkrétegben kerül fel egy speciális anyag, mellyel a fogak alakja, színe, állása is korrigálható. A kezelés 1-2 órát vesz igénybe fogívenként a korrigálandó részek nagyságától függően. Hihetetlen, de a kezelés eredménye egy tökéletes fogsor.

A beavatkozást azoknak ajánlom, akik nem teljesen elégedettek a fogaikkal, mosolyukat nem tartják eléggé szépnek, torlódások, kopások, színbeli eltérések zavarják a mosoly szépségét.

A kezelést azoknak is ajánlom, akik úgy vélik, hogy problémájuk esetleg csak koronákkal, héjakkal, fogszabályzással oldható meg. A Smylist® számítógépes tervezéssel a páciens számára is pillanatok alatt kiderül, hogy az eljárás minimálinvazív, és a nagy horderejűnek gondolt beavatkozás a legtöbb esetben kis változtatásokkal, a fogak csiszolása nélkül akár pár óra alatt elvégezhető. A tervezés kapcsán az arc- arcizmok diagnosztizálása, valamint a személyiségtipológiai elemzés segít a harmónia megtalálásában, kialakításában. A mosolyunk 2 óra alatt nem csak szép lesz, hanem hozzánk illő, harmonikus, személyiségünk pedig élettel teli, sugárzó.

Smylist® tenuia és préskerámia héjak

Abban az esetben, ha a fogaknál nagyobb alaki, helyzetbeli eltérések figyelhetők meg, jelentősen elszíneződtek, vagy kusza fogsorral állunk szemben, esetleg régi héjak cseréjéről van szó érdemes egy minimum 10-15 évre szóló minimálinvazívabb megoldást választani.

Az Empress kerámia héjrendszer a legmegfelelőbb megoldás erre a problémára. A kezelés 2x 1,5 órát vesz igénybe. A kész munka 5-7 nap alatt készül el. A tervezéshez a Smylist® szoftvert használjuk. A héjak az archoz harmonikusan igazodva, izomdiagnosztikát követően Smylist® szabályok szerint kerülnek megtervezésre. A héjak kerülhetnek a front-, de ugyanígy a rágózóna területére is a fogak külső részére 0,2-0,6 mm vastagságban, ezzel tökéletesen korrigálva az esztétikai problémákat. Az eredmény egy kimondottan exkluzív, igényes megjelenésű mosoly.

 A kezelés azoknak a legmegfelelőbb, akik a legexkluzívabb megjelenést szeretnék mind az alkalmazott anyagra, mind pedig a látványra való tekintettel. Ez a megoldás 15, akár 20 évre látványos megoldást kínál.

Érdemes megfontolni a kezelést azoknak is, akik a fogak teljes csiszolásától való rettegés tartott vissza eddig a kívánt esztétikai beavatkozásoktól. A kezelés gyors, minimális beavatkozással jár. A tenuia (preparáció nélküli, vékony) héjakhoz legtöbb esetben még érzéstelenítő sem szükséges.

Smylist® tervezésű koronák, rögzített és kivehető fogpótlások, implantációs munkák

Bármely fogászati munka készítése során a Smylist® szabályokat és a Smylist® módszert alkalmazzuk, azaz a fogpótlás minden esetben az adott arc geometriájával, az arcizmok harmonizált mozgását visszaállítva, az adott személyiséghez igazítva készül el. Az eredmény így valóban természetes, az egyénhez illő esztétikájú lesz. A Smylist® tervezést minden teljes kivehető, kombinált és implantátumra készülő munka esetén elvégezzük.

A kezelésre azokat várom, akik rászánták magukat, hogy régi pótlásaikat kicseréltessék, az elkészülő fogpótlással szemben magas esztétikai igényeket támasztanak. Akik szeretnék a kezelések előtt látni és akár megtervezni a mosolyukat, és Önmagukhoz harmonikusan illő, természetes mosolyt szeretnének.

Smylist® ínyplasztikai beavatkozások

Az esztétikai beavatkozásoknál nagyon fontos az íny lefutása, annak esztétikája is. Fontos, hogy az íny, a fogak, és az ajak különböző helyzetei között harmónia legyen. A Smylist® tervezőszoftverrel történő tervezés lehetővé teszi az ínyt esetlegesen érintő beavatkozások hatásának szimulálását, a kezelés várható végeredményének szimulálását. A beavatkozások a legtöbb esetben minimális lézeres vagy egyéb eszközzel történő korrekciót jelentenek, azonban néha szükség lehet íny és minimális csontkorrekciós beavatkozásokra, esetleg többlet íny- illetve csontrész beültetésére is.

A kezelésre azokat várom, akiknek problémájuk van az ínylefutásukkal, mosolygáskor esetleg több íny látszik ki, mint amennyit szeretnének, vagy zavaróan egyenetlen, aszimmetrikus az ínylefutásuk. Várom azokat is, akik fogpótlás, esztétikai beavatkozás előtt állnak, és biztosak szeretnének lenni benne, hogy az elkészülő fogpótlás az ínylefutást tekintve is szép és esztétikus lesz.

Smylist® fogszabályozás

A Smylist® elméletek szerint a fogszabályzó kezelések előtt szükségszerű a kívánt hatás szimulálása, annak érdekében, hogy a fogszabályzó szakorvos pontosan lássa és tudja, hogy a fogakat egymáshoz képest milyen pozícióban, ívben kell beállítani a felragasztott készülékekkel. A Smylist® szoftverrel történő tervezés jelentősen megkönnyíti a fogszabályzó szakorvos munkáját, a páciens számára pedig előrevetíti a 1,5-2 éves kezelés eredményét.

A torlódott fogazatból sok esetben van lehetőség szinte láthatatlan, ún. átlátszó sínek hordásával pár hónap alatt esztétikailag szép eredményt elérni. Ezeknek a síneknek a pontos kialakításához is szükséges a szoftveres látványtervezés, ami alapján a fogak helyzete pontosan beállítható és ezek után 3D technikával pontosan megtervezhető.

A fogszabályzás előtt, közben és után a legtöbb esetben szükséges a fogak ún. kontúrálása, azaz a megfelelő forma kialakítása, amely lehetőséget ad a fogak a tökéletes fogsor szabályozással történő kialakítására.

A kezelésre azokat a várom, akik szeretnék esztétikailag is megtervezni mosolyukat a fogszabályzás előtt, így elkerülve a fogszabályzás eredményeként sokszor tapasztalt ugyan szabályosan sorban álló, de az arccal teljes mértékben nem harmonizáló egyenmosolyt. A tervezés arcesztétikán, arcizom-diagnosztikán és személyiségtipológián alapszik. A konzultáción egy nyomtatott formátumú és adathordozón lévő látványtervet kap a páciens.

Smylist® oktatás fogorvosoknak

20 év szemlélet alapján nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarországon, sőt világszinten, folyamatosan bővülő oktató csapattal, rendszeresen továbbadhatjuk az érdeklődő fogorvosoknak a Smylist® elméletét.

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Olvassa el a szakmai cikkeket!

Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

Mosolyaink, videóink

Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!

Ránctalanító kezelés előtt

Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

Az arc korai öregedésének fogászati háttere

A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!

Írjon nekünk üzenetet: