A fogak egészsége és a jó közérzet szempontjából elengedhetetlen a rendszeres dentálhigiénés kezelés. 

Smylist® – kezelés és a fogkő

A stabilizátor viselése, illetve fogszabályozó kezelés alatt a szokásosnál könnyebben alakul ki fogkő a fogakon.
Emellett számos esetben az íny is begyullad, ami veszélyezteti a fogak és az íny egészégét, akár a fogíny alatti területen is.
Ezért javasoljuk azt, hogy ezekben az esetekben 3-4 havonta érdemes fogkő eltávolításon részt venni.

Professzionális, ultrahangos fogkő-eltávolítás

A kialakult elszíneződések, fogkő és gyulladás veszélyeztetik a fog épségét. Rendelőnkben fájdalommentesen, exkluzív körülmények közt zajlik a kezelés, mely alapos tisztítást jelent, amit otthonunkban nem tudunk elvégezni.

 • Az elszíneződéseket megszüntetjük, így a fogak ismét fehér színükben ragyoghatnak.
 • A káros baktériumokat elimináljuk, így azok szaporodása megszűnik.
 • Az ultrahang segítségével „lerobbantjuk” a fogkövet a fogakról, a fogzománc károsítása nélkül.

Az ultrahangos fogkő eltávolítás olyan a fogaknak, mint a testünk számára a legjobb, üdítő masszázs!

Sópolírozás – még nagyobb tisztaság és fehérség a fogaknak

Az ultrahangos fogkő eltávolítást a sópolírozás követi: citrus ízű (citrom vagy narancs) polírpasztával mossuk át a fogakat, ezáltal a legkisebb elszíneződések is megszűnnek. A kezelés után még fehérebbnek látszódnak a fogak!

Amennyiben valaki fogfehérítést szeretne, ez az első lépés ahhoz, hogy vakító fehér fogai legyenek!

A fogkő káros hatásai

A fogkő és a fogágybetegség – ínygyulladás végső soron a fogak elvesztéséhez vezet!

Természetesen sosem késő eltávolítani a fogkövet és elkezdeni a kezelést, ám a legjobb, ha a saját fogaink épségét és azok megtartását figyelembe véve alakítjuk ki az ideális mosolyt pácienseink számára!

Fogkő eltávolítás iránt érdeklődik? Régen járt ultrahangos fogkő kezelésen?

Dentálhigiénikus kolleganőnk alapos, kíméletes, de hatékony, látványos kezelést végez, mely után érezhető lesz a makulátlan tisztaság érzése. Jelentkezzen be kezelésre!

Írjon nekünk üzenetet:

  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Az arc korai öregedésének fogászati háttere

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!