Smylist® – Mosolytervezés

A személyiséghez illő mosoly megalkotása művészi feladat.

Nemcsak a páciens személyiségét, arckarakterét kell figyelembe venni, hanem számos szabályrendszer ismerete, up to date technikák elsajátítása szükséges hozzá.

A digitális mosolytervezés elengedhetetlen feltétele a szoftveres tervezés, melynek segítségével a páciens láthatja a fogászati munka eredményét, sőt megtervezésében aktívan részt is vehet,a fogorvos pedig tudatosan, szabályok szerint megtervezve rendelheti meg a fogtechnikusától a fogászati munkát.

Így biztosak lehetünk afelől, hogy a megálmodott mosolyt a tervezés szerint kapjuk meg.

Videó az RTL műsorán:

<

A Smylist® mosolytervezés világszerte lehetőséget biztosít, hogy szabályrendszerével tudatosan alkothassuk meg a harmonikus mosolyt és számítógéppel megtervezve a legmodernebb technikákkal akár pár óra alatt el is készíthessük azt.

A mosolytervezés menete rövid diagnosztikai fotózással, konzultációval kezdődik, majd számítógépes arcanalízis és esztétikai tervezés követi Smylist® Design Szoftver segítségével.

A szoftveres tervezés során lehetőség nyílik a fogászati munka megtervezésére és az elkészült fotóban a mosoly megjelenítésére. A tervezés során lehetőség van fogfehérítés hatásának, kerámia héjak, direkt héjak, koronák, kivehető pótlások, fogszabályzás eredményének imitálására, és bármely mosolytípus kipróbálására.

A szakmai döntésben, hogy milyen fogkombináció, illetve mosoly illik hozzánk segítségére leszek, így a tervezés egyszerű, az eredmény pedig Önhöz illő lesz.


A szép mosoly magabiztossá tesz – Smylist®

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010