Nemcsak a páciens személyiségét, arckarakterét kell figyelembe venni, hanem számos szabályrendszer ismerete, up to date technikák elsajátítása szükséges hozzá. A digitális mosolytervezés elengedhetetlen feltétele a szoftveres tervezés, melynek segítségével a páciens láthatja a fogászati munka eredményét, sőt megtervezésében aktívan részt is vehet,a fogorvos pedig tudatosan, szabályok szerint megtervezve rendelheti meg a fogtechnikusától a fogászati munkát. Így biztosak lehetünk afelől, hogy a megálmodott mosolyt a tervezés szerint kapjuk meg. Videó az RTL műsorán:

<

A Smylist® mosolytervezés világszerte lehetőséget biztosít, hogy szabályrendszerével tudatosan alkothassuk meg a harmonikus mosolyt és számítógéppel megtervezve a legmodernebb technikákkal akár pár óra alatt el is készíthessük azt. A mosolytervezés menete rövid diagnosztikai fotózással, konzultációval kezdődik, majd számítógépes arcanalízis és esztétikai tervezés követi Smylist® Design Szoftver segítségével. A szoftveres tervezés során lehetőség nyílik a fogászati munka megtervezésére és az elkészült fotóban a mosoly megjelenítésére. A tervezés során lehetőség van fogfehérítés hatásának, kerámia héjak, direkt héjak, koronák, kivehető pótlások, fogszabályzás eredményének imitálására, és bármely mosolytípus kipróbálására. A szakmai döntésben, hogy milyen fogkombináció, illetve mosoly illik hozzánk segítségére leszek, így a tervezés egyszerű, az eredmény pedig Önhöz illő lesz.

A szép mosoly magabiztossá tesz – Smylist®

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Olvassa el a szakmai cikkeket!

Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

Mosolyaink, videóink

Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!

Ránctalanító kezelés előtt

Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

Az arc korai öregedésének fogászati háttere

A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!

Írjon nekünk üzenetet: