A Smylist® Módszer a világon egyedülálló komplex kezelési metódus, melynek hatékonyságát a világon több ezer páciens igazolja. 

A módszert Dr Csillag Mária fejlesztette ki, melyből számtalan cikk, tanulmány íródott.  A módszertan lényege, hogy  az arc geometriájából kiindulva a mosoly tervezése egyénileg történik, a mosoly pedig a paciens egyedi karakterét , arcgeometriáját figyelembe véve készül el.
A mosoly megtervezése kérésre Smylist® Szoftver segítségével történhet, amely segíthet a formák pontosításában.
A Smylist® diagnosztika során egyedülálló módon vizsgálhatók meg az arc izmai, az arc szerkezete, redőinek állása és a testtartás is, amelyből egy speciális metódus segítségével az állkapocs pozíciójára és annak problémáira lehet következtetni.
A helytelen állkapocs pozíció többek között hatással van az arc idő előtti öregedésre, és természetesen az állkapocsízület egészségére is.
A kezelések sikerét az egyedi arcdiagnosztika segíti, amely segítségével a kezelés hatására nemcsak szép mosoly, hanem akár 10 évvel fiatalosabb arc néz ránk a tükörből vissza. 
Az arcfiatalitás és a gnathologiai problémák megoldása nem csak teljes fogászati rehabilitációval érhető el, hanem a speciális Smylist® stabilizátorokkal is.
Az egyedi állkapocspozíció a világon egyedülálló Smylist® izomdeprogrammálás- technikájával állítható be, amely az izmok kétoldali szimmetrikus mozgásának megteremtésével, az izmok feszüléseinek enyhítésével vezet eredményre. 
A Smylist® módszer nagyszerűsége abban rejlik, hogy az állkapocs optimális, egyedi izommozgáson alapuló beállításával nem csak az arcizmok aktív működése harmonizálható és javítható, hanem a testizmokra való pozitív hatás által az egész test egyensúlya is pozitívan befolyásolható számtalan mozgásszervi probléma javulását elősegítve.
A Smylist® módszer esztétikai, gnathologiai, arcöregedési és testtartás problémák enyhítésére  is hatással van. A terápiák között a Smylist® stabilizátorok és az up to date minimalinvazív technikai beavatkozások (héjak, table topok, alignerek) az elsődlegesek.
A személyiséghez illő mosoly megalkotása művészi feladat. A Smylist® mosolytervezéssel, tudatosan megalkotjuk a harmonikus mosolyt és a legmodernebb technikákkal akár pár óra alatt el is készítjük azt.
Smylist® fog, fogsor, mosoly plasztikai kezelések nem csak Nőknek minden korosztályban.

Amennyiben állkapocs jellegű problémára gyanakszunk, alapvetően gnatológiai alapelvek alapján vizsgáljuk meg a pácienst és mérjük be az állkapocs működését. A Smylist® szemlélet ilyenkor is segítségünkre van az egyedileg pozícionált állkapocs megalkotására.

A helyes állkapocs ízület minden izomnak kényelmes helyzetet biztosít, vagyis  a helyes pozíció beállítása kényelmes rágást, feszülésmentes arcmimikát, szép bőrredőzetet eredményez.

Ránctalanító kezelés előtt

Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

Az arc korai öregedésének fogászati háttere

A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!

Írjon nekünk üzenetet: