Dentálhigiénikus és fogászati asszisztens

Mint dentálhigiénikus és fogászati asszisztens, szakértelmemet és odafigyelésemet az egészséges mosoly megőrzésére fordítom.

Kedvességem és türelmem segít abban, hogy pácienseim mindig kényelmesen érezzék magukat az ellátás során. Az empatikus hozzáállásomnak köszönhetően mindig figyelembe veszem a páciensek egyéni szükségleteit és aggodalmait.

Célom, hogy mindenkit megnyugtassak és segítsek a fogászati kezelések során, hogy mosolyuk mindig sugárzó maradhasson. 🙂

Munkám során a Smylist® módszer szemléletét is alkalmazom, hogy még hatékonyabb és esztétikusabb eredményeket érjek el. 

Az eljárás segítségével olyan dentálhigiéniai kezeléseket nyújtok, amelyek nemcsak a funkcionalitást szolgálják, hanem a természetes és vonzó megjelenést is elősegítik.

Az empatikus hozzáállásom és a Smylist® módszer együttesen biztosítják, hogy pácienseim magabiztosabban és elégedettebben távozzanak a kezelésekből.

Legyünk közösen az Ön mosolyának szobrászai!

Hívjon fel egy kattintással:

+36 30 394 4010

Olvassa el a szakmai cikkeket!

Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

Mosolyaink, videóink

Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!

Írjon nekünk üzenetet:

  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Az arc kora öregedésének fogászati háttere

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!