You are currently viewing USA – Egyesült államok: Smylist turné amerikai egyetemeken

USA – Egyesült államok: Smylist turné amerikai egyetemeken

 • Post author:
 • Post category:Blog

MEGTISZTELTETÉS – SMYLIST, IRÁNY AZ USA! 🙂

Nagy öröm számunkra, hogy Dr. Csillag Mária előadást tart az amerikai egyetemeken (Michigan, Texas, Rutgers) a Smylist® módszerről és újdonságokról 🙏

Amerikai turné 1. nap – Rutgers Egyetem

Megtiszteltetés számomra, hogy egyetemi szinten is megoszthatom a Smylist® Módszert!

USA, Fairfield: Fantasztikus előadás, szuper szervezett kurzus és lelkes fogorvosok a Dr. Mike Sonick Klinikáján 

Köszönjük szépen a csodálatos vendéglátást, a nyitott szemléletet és a kedves meghívást. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy előadást tarthatok.

HOUSTONI EGYETEM, TEXAS:

NAGY MEGTISZTELTETÉS volt 3 órás szemináriumot tartani a Smylist® módszerről a Texasi Egyetemen Houstonban.
 
Az orvosi központ elképesztő: hatalmas fogászati részlegek, jól felszerelt, jól szervezett, minden kutatáson és bizonyítékon alapszik. Fantasztikus élmény volt. 🙏😊
Köszönöm dr. Shinivasnak és Dr. Ajay Kakarnak, hogy ez megtörténhetett.

Kérdése van, szeretne bejelentkezni?

Hívjon fel egy kattintással:

Írjon nekünk üzenetet:

  Olvassa el a szakmai cikkeket!

  Önnek is segítséget nyújthatnak a Smylist®-ról szóló, Dr. Csillag Mária által írt szakmai cikkek, melyek fogorvosi folyóiratokban jelentek meg. Tekintse meg őket!

  Mosolyaink, videóink

  Elkészült mosolyok, stúdió fotók. Nézze meg az eredményeinket!

  Ránctalanító kezelés előtt

  Ránctalanító kezelés előtt áll vagy ezen gondolkodik? Ez az írás orvosi szempontokat figyelembe véve, a ránctalanító, arcfiatalító kezelések ismereteben azért íródott, hogy rávilágítson a nemkívánatos ráncosodás mögött meglévő folyamatokra! Olvassa el!

  Az arc korai öregedésének fogászati háttere

  A korán megöregedő, ráncosodó arc fogászati vonatkozásai és háttere… Észrevette, hogy arca hirtelen megráncosodott, megöregedett? Kipróbált sokféle megoldást, de nem érti, hogy mi lehet a gyors folyamat hátterében?Lehetséges, hogy a jelenség a fogakkal, a rágóízülettel, és a hozzá kapcsolódó arcizmokkal áll kapcsolatban. Olvassa el!

  Szép mosoly arcfiatalítással együtt – Gnato-aging technika

  Gondolná-e, hogy a fogak és az állkapocs helyzete az arc mimikai és rágóizmainak működését befolyásolja? És azt, hogy a Dr. Csillag Mária által kifejlesztett gnato-aging technikával akár 10 évet is fiatalodhat? Olvassa el!

  Arcfiatalítás sínekkel, plasztikai kezelés nélkül

  A kezeléssel az arc szépsége visszatér, az arcközéprész telítődik, a kellemetlen izomdudorok, redők eltűnnek, javul az oxigenizáció, szépül a bőr. Ezáltal számtalan felesleges arcplasztikai beavatkozástól menekülhetünk meg megőrizve arcunk fiatalságát és szép öregedésre való készségét. Olvassa el!